Ioan Ungureanu si-a pastrat functia de la Administratiea Natională "Apele Române", filiala Suceava. Dacă pană acum acesta a fost seful instituţiei din partea PSD , in acest moment ocupă aceeasi functie dar din partea PD-L-ului, doctrina partidului in care se află necontând atât de mult se pare ca păstrarea funcţiei.

Marian Ionescu, fostul primar al Sucevei a preluat şefia Postei din Suceava, iar la Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate va veni ca director dr. Cristina Iordăchel.
Conform unor surse din cadrul PD-L Suceava, la Agenţia de Protecţie a Mediului ar fi fost propus actualul viceprimar din Vatra Dornei, Mircea Rusu, însă acesta ar putea să nu accepte oferta. În aceste condiţii este posibil ca şefia acestei instituţii să ajungă la fostul senator de Suceava, Constantin Gheorghe. De asemenea, la Oficiul Judeţean de Cadastru ar putea fi numit director fostul deputat Romică Andreica.

Sursa: www.bucovinatv.ro 

03 02 2009 – Schimbari

| Stiri | 0 Comments
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>