Marţi, la Liceul cu Program Sportiv Suceava, a avut loc un eveniment organizat sub deviza ,,Mediu curat şi sănătos sub semnul Kalokagathiei,,.
Activitatea desfăşurată a fost legată de arborarea steagului verde-care reprezintă un premiu simbol pentru şcolile care derulează programul internaţional Eco Şcoala. 
Liceul Cu Program Sportiv a dobândit cu această ocazie statutul de Eco Liceu, statut pe care îl va păstra timp de 2 ani, în care va trebui să desfăşoare o serie de activităţi cu caracter ecologic. 
La nivel naţional, acest program este coordonat de Centru Carpato –Danubian de Geo Ecologie, în parteneriat cu Ministrul Educaţiei şi Ministrul Dezvoltării Durabile iar la nivel internaţional, programul este derulat de Fundaţia de Educaţie pentru Mediu şi Consiliul Europei.
Obiectivele pe care le urmăreşte acest program sunt implicarea elevilor în rezolvarea problemelor de mediu şi educaţia pentru dezvoltare durabilă.

Sursa: www.bucovinatv.ro

04 11 2008 – Liceul cu program sportiv – Mediu curat si sanatos sub semnul Kalokagathiei

| Stiri | 0 Comments
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>