Locurile de parcare – o problema a sucevenilor

 Marea problema a soferilor suceveni este lipsa locurilor de parcare. Multi dintre acestia prefera sa isi lase masinile acasa si recurg la transportul in comun, in acest fel evitand aglomeratia din oras. Edilul sef al municipiului suceava, Ion Lungu, a precizat ca se vor lua masuri si se vor amenaja parcari supraterane si subterane in oras. 
 Nu este prima afirmatie de genul acesta, idei de parcari subterane au mai fost (zvonul de parcare subterana construita de Altex). Dar pana va fi ceva concret, vom merge in continuare pe strazi, deoarece trotuarele s-au transformat in parcari (mai bine pentru cei multi). Masini parcate pe trotuare gasim in cartierul Obcini, pe bld. Tudoras Gavril si pe str. Corneliu Coposu (fosta starda Dornelor), dar si prin cartierul Areni pe str. Alexandru cel Bun, acestea fiind doar cateva exemple.
 Suceava este sufocata de masini, s-a prezentat acest aspect de nenumarate ori, insa nimic concret, doar promisiuni.
 Cine se face vinovat?

13 01 2009 – Locurile de parcare – o problema a sucevenilor

| Stiri | 0 Comments
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>