In scolile sucevene, cele mai multe posturi de directori vacante sunt la tara

Inspectoratul Scolar al Judetului (ISJ) Suceava, organizeaza concurs pentru ocuparea posturilor vacante de director si director adjunct din unitatile de invatamant preuniversitar de stat. Concursul este programat in perioada 10 – 24 noiembrie a.c., documentatia necesara inscrierii candidatilor si organizarii probelor fiind afisata, cu 30 de zile inainte de prima proba de concurs, conform metodologiei in vigoare, la sediul institutiei mentionate. inscrierea candidatilor va avea loc in intervalul 20 – 31 octombrie a.c., dosarele, vizate pentru legalitate de oficiul juridic al ISJ Suceava, urmand a fi depuse si inregistrate la serviciul – Managementul resurselor umane.
Potrivit Inspectoratului Scolar Judetean Suceava la nivelul judetului Suceava exista in prezent 107 posturi de conducere vacante in unitatile scolare. Din total numarului de locuri vacante, 87 reprezinta posturi de director, dintre care 25 in mediul urban si 62 in mediul rural, iar 20 sunt posturi destinate directorilor adjuncti. Pentru directori, in mediu urban sunt trei posturi la unitati de invatamant preprimar, 10 posturi la scolile gimnaziale, sase posturi la licee, doua posturi la Centre scolare, doua la cluburi ale copiilor si elevilor, un post la Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala si un post pentru scoala postliceala. in mediul rural, unde se afla cele mai multe locuri vacante, respectiv 62, doua sunt la licee si 60 la gimnazii si scoli de arte si meserii. 
Cele 20 de posturi de director adjunct vacante sunt 14 in mediul urban la gimnazii si licee si sase in mediul rural. 

Sursa: www.bucovinatv.ro

14 10 2008 – Concurs directori

| Stiri | 0 Comments
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>