Luni 20 octombrie 2008 orele 11.15, politia judeteana a fost anuntata prin Serviciul de urgenta 112 despre faptul că pe bd. Sofia Vicoveanca din municipiul Suceava s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor patru. 
 Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat următoarele: accidentul s-a produs la orele 11.10, pe bd. Sofia Vicoveanca, în dreptul intrării în incinta SC Eurocars SRL.
 Z. NECULAI de 60 de ani din Fălticeni, conducea autoturismul marca „Dacia 1310” pe bd. Sofia Vicoveanca din mun. Suceava cu direcţia de deplasare Fălticeni – Suceava. Ajungând în dreptul intrării în incinta SC Eurocars SRL, a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara „Citroen Jumper”, condusă de A. ILIE de 32 de ani din Suceava, care circula din sens opus.
 Din declaraţia verbală a conducătorului autoutilitarei reiese faptul că autoturismul „Dacia 1310” a intrat nejustificat pe sensul său de deplasare şi s-a izbit frontal cu autoutilitara. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului. 
 Din accident a rezultat decesul conducătorului autoturismului „Dacia”, Z. NECULAI şi vătămarea corporală a 3 pasageri din autoturism, după cum urmează:
 1. D.E. 8 ani din Fălticeni, diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral, hematom epicranian parietal dreapta, contuzie coloană dorsală, plagă contuză genunchi stâng”, necesitând pentru vindecare 14 – 15 zile îngrijiri medicale, a rămas internat.
 2. D. IRINA de 31 de ani din Fălticeni, diagnosticată cu „traumatism crani-cerebral minor, traumatism cranio-facial, plagă escoriată facială, contuzie toracică, contuzie gambă stg.”, necesitând pentru vindecare 15-17 zile îngrijiri medicale, a rămas internată.
 3. C. VIORICA de 46 de ani din Fălticeni, diagnosticată cu „contuzie gamba dreaptă”, necesitând pentru vindecare 3-4 zile îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.  
 Din primele cercetări rezultă vinovăţia lui Z. NECULAI, însă urmează să se stabilească cu certitudine după efectuarea expertizei tehnice auto şi a necropsiei.
  Conducatorul . autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind: 0,0 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
  Traficul a fost blocat pe Bd. Sofia Vicoveanca între orele 11.20 – 13.30.

Sursa: www.bucovinatv.ro

20 10 2008 – Accident grav

| Stiri | 0 Comments
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>