Miercuri dimineaţă, a fost inaugurată începerea lucrărilor de construcţii la ruta ocolitoare a Suceavei, lucrare organizată pe două diviziuni, una de drumuri şi cealaltă de poduri.
Şeful de şantier-Csillag (Cilog) Ştefan, a precizat că în acest proiect sunt cuprinse construcţia a 5 viaducte mari, cel mai ,,spectaculos,, conform precizărilor conducătorului lucrărilor, ar fi cel metalic, care va coborâ de pe terasa de la Mihoveni pe malul stâng al râului Suceava pe care îl va traversa, urmând apoi cu viaductele de la Hacicadar, Moara, Sf. Ilie şi Şcheia.
De asemenea, conform declaraţiilor constructorului, în această mare lucrare, care se va întinde pe parcursul a trei ani de zile, mai sunt prevăzute construcţia a 7 pasaje denivelate, şi a 5 poduri care vor traversa diferite vai din judeţul Suceava.

Sursa: www.bucovinatv.ro

22 10 2008 – S-a inaugurat inceperea lucrarilor de constructii la ruta ocolitoare

| Stiri | 0 Comments
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>