{youtube}V_g2MNHEa6I{/youtube}

 

TERMICA Suceava e gata de privatizare, dar din 2009 Primăria Suceava va suporta integral subvenţia pentru gigacalorie
Consiliul Local Suceava va analiza în şedinţa ordinară de la finele acestei luni propunerea avansată de conducerea SC TERMICA SA şi executivul local sucevean privind privatizarea societăţii de termoficare. Managerul general al TERMICA, Constantin Plăcintă a declarat marţi, că membrii AGA, cei ai CA şi primarul Ion Lungu au analizat modalităţile de privatizare pe care firma de consultanţă le-a propus şi în funcţie de decizia ce se va adopta în Consiliu se va trece la următoarea etapă a procesului de privatizare.
„Din punctul meu de vedere propunerile venite sunt foarte bune şi ele pot asigura obţinerea unei sume de bani considerabile la bugetul local, dar oferă şi asigurări că investitorul îşi va face treaba în condiţii de menţinere a unui preţ rezonabil la gigacalorie", a explicat managerul TERMICA.
Acesta a mai spus că toate discuţiile despre privatizare au caracter tehnic şi ele vizează în principal lămurirea unor aspecte economice din relaţia TERMICA cu Primăria Suceava.

Stire introdusa in 19 Feb 2008 pe www.news-bucovina.ro

 

VIS 29.02.2008 – SC TERMICA SA se va privatiza

| Ultimele | 0 Comments
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>