VIS 30.10.2008 – Incident Fotbal
{youtube}ho5hGksHeXM{/youtube}

Arbitrul Marius Bocăneală, care a condus la centru partida Cetatea Suceava – Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 0-1, contând pentru etapa a XII-a a Ligii a II-a, a fost bătut de jucătorii formaţiei gazdă, după ce a acordat, în minutul 90+6, un penalti pentru oaspeţi, transmite corespondentul Mediafax. În minutul 90+6 al partidei, arbitrul Marius Bocăneală a acordat o lovitură de la 11 metri pentru Ceahlăul Piatra Neamţ, moment în care jucătorii celor două formaţii au început să se îmbrâncească.

Penaltiul nu a putut fi executat până în minutul 90+15, deoarece toate baloanele fuseseră ascunse de către copiii de mingi. În momentul în care s-a făcut rost de o minge, unul dintre jucătorii formaţiei gazdă a şutat-o în tribune. În cele din urmă, Cebotaru a transformat lovitura de la 11 metri, iar imediat după aceasta, arbitrul a fost culcat la pământ şi bătut de jucătorii formaţiei gazdă. Arbitrul Bocăneală a fost salvat doar după intervenţia forţelor de ordine. Cetatea Suceava a avut trei jucători eliminaţi, Martin, în minutul 44, Celpan, în minutul 80, şi Cojenel, în minutul 90+5.

Sursa: Gandul

 

VIS 30.10.2008 – Incident Fotbal

| Ultimele | 0 Comments
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>